Barokkijoulu -konsertti

  • Tampereen tuomiokirkko
  • 21.12.2022 klo 19

Tule nauttimaan joulun tunnelmasta riemullisen raikkaan barokkimusiikin siivillä Barokkijoulu-konsertissa ke 21.12.2022 klo 19 Tampereen tuomiokirkossa. Vokaaliyhtye Cantus Alaudae ja Pirkanmaan Barokkiyhtye PirBa tarjoilevat konsertillisen viehkeää ranskalaissäveltäjä Marc-Antoine Charpentierin joulumusiikkia vanhan musiikin ekspertti Debra Gomez-Tapion johdolla. Konsertissa soivat vangitsevan hypnoottinen Magnificat - Marian kiitosvirsi, pienoisoratorio In Nativitatem Dominum, suloinen joululaulusikermä instrumenteille ja illan pääteoksena riemullinen Messe de Minuit -Jouluyön messu.

Vokaaliyhtye Cantus Alaudaen laulajat ovat musiikin ammattilaisia Tampereen, Turun ja pääkaupunkiseudulta. Yhtyeessä laulavat Anu Mattila ja Kaisa Kelloniemi, sopraano, Hanna-Riikka Inkeroinen ja Anna-Maaria Oramo, altto, Elina Aho-Kuusama, kontra-altto, Mats Lillhannus, tenori, Lauri Solin, baritoni ja Pekka Alonen, basso.

Barokkiyhtye PirBa kokoaa riveihinsä tavalla tai toisella Tampereelle ja Pirkanmaalle linkittyviä vanhan musiikin esittämiskäytäntöihin perehtyneitä ammattilaisia. Ryhmän taiteellisena johtajana ja primus motorina toimii barokkiviulisti Aira Maria Lehtipuu. Tässä konsertissa yhtye soittaa kokoonpanolla Aira Maria Lehtipuu ja Riikka Marttila, viulu, Eija Laru, alttoviulu, Heidi Peltoniemi, sello ja viola da gamba, Anna Rinta-Rahko, violone, Ilpo Laspas, cembalo ja urut, Ilkka Eronen ja Hanna Haapamäki, traverso.

Konsertin taiteellisesta suunnittelusta ja johdosta vastaa Debra Gomez-Tapio. Konsertin järjestää Tampereen vanhan musiikin ystävät ry.

Onko sinulla kampanjakoodi tai sarjalippu?

Voit syöttää alla olevaan kenttään koodin lunastaaksesi sarjalipun tai kampanjakoodin.

TuoteHintaMäärä
30,00 €
20,00 €